Winkelwagen

0 items 

Snowbee Classic WF fly line floating Hi-Viz

Snel overzicht

Snowbee Classic WF fly line floating Hi-Viz

Snowbee Classic WF fly line floating Hi-Viz

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Snowbee WF Classic Fly Line
 
1000 vliegen.nl  heeft per direct deze snowbee classic WF floating vliegenlijn in aftma 5 & 6 opgenomen in het assortiment.
Snowbee Classic Fly Line… een kwalitatief hoogwaardige lijn voor een betaalbare prijs:

kleur Hi-Viz Chartreuse= fluoriserend groen
Leverbaar in Aftma 6  en inclusief twee loopconnectors !!

Al vele jaren produceert Snowbee vliegenlijnen welke behoren tot de beste lijnen ter wereld.
In 2010 heeft Snowbee de Classic Fly lijnen range geintroduceerd om hiermee een kwalitatief hoogwaardige vliegenlijn aan te bieden tegen een betaalbare prijs om ook de vliegvisser met een lager budget te voorzien van een fantastische lijn zonder de kwaliteit waarvoor Snowbee garant staat uit het oog te verliezen.
 
Alhoewel men met deze lijn qua prijs ver onder de XS range ligt, is Snowbee er toch in geslaagd om een goede , hoogwaardig en betrouwbare vliegenlijn op de markt te brengen, welke niet alleen zeer geschikt is als zg. “instaplijn” , maar ook door de meer gevorderde vliegvisser uitermate gewaardeerd zal worden.
Door een kortere en beter uitgebalanceerde taper is een goede presentatie van zelfs uw grotere en zwaardere vlieg over een maximale afstand mogelijk.

Snowbee heeft een enorm assortiment vliegvis lijnen, wanneer u dus interesse heeft in een andere lijn, dan horen wij dit graag van u.
Kijkt u daarvoor eens gerust op : http://www.snowbee.co.uk/fly-fishing/fly-lines/.Wij kunnen elke soort lijn voor u verkrijgen.